Vgradna omara – možnost za popoln izkoristek prostora

Verjetno se strinjate, da je ne glede na velikost stanovanja, prostora vedno premalo. To še posebej velja v primerih, da želimo imeti svoje stvari pospravljene in urejene, tako, da jih hitro najdemo in ne kvarijo podobe stanovanja. Za dobro organizacijo je vsekakor pomembno, da imamo primerno omaro.

Ker pa ima vsak prostor svojevrstno specifiko, to pomeni, da serijsko izdelane omare vsekakor ne morejo zagotoviti optimalnega izkoristka prostora. To še dodatno otežujejo različni življenski slogi posameznikov, katerim klasične omare ne morejo slediti.

Rešitev za to zagato predstavljajo vgradne omare. Glavna značilnost vgradnih omar je to, da so izdelane po naročilu in to tako, da se kar se da optimalno prilagajajo prostoru. To dosežemo tako, da pred naročilom strokovnjak natančno premeri prostor, omara pa se izdela po dobljenih merah. V nasprotju s prepričanjem mnogih, vgradne omare niso nujno “vgrajene” v prostor, torej ni nujno, da se nahajajo med dvema stenama. Glavna značilnost je pravzaprav to, da jo lahko do milimetra prilagodite meram, ki vam najbolj ustrezajo, dosežete pa lahko različne izglede, od izgleda popolnoma klasične omare, pa do izgleda tako imenovane garderobne sobe. Pravzaprav lahko z rešitvami, ki se tržijo pod imenom vgradna omara, tudi pregradite prostor, izdelate vrata in zaprete servisne kanale v hiši, tako da skrijete ne preveč estetske inštalacije.

Poleg samega zunanjega izgleda vgradne omare, se po merah in željah uporabnika izdela tudi notranjost omare. Kupec se odloči, ali želi omaro napolniti s policami ali notranjimi predali, kakšen bo razmak med policami, če želi v omari prostor za športne rekvizite in tako dalje. Pravzaprav je omejitev le sam prostor.

Vgradne omare Alples so na voljo tako s klasičnimi, kot tudi z drsnimi vrati. Obstaja možnost tudi mansardnih izvedb, ki zelo prav pridejo v podstrešnih stanovanjih oziroma za zapiranje prostora pod stopnicami, ki ga lahko spremenimo v zelo uporaben prostor za shranjevanje. Odlika Alplesovih omar je to, da se izdelujejo na industrijskem nivoju, kar pomeni nepremagljivo kvaliteto ob zelo ugodni ceni.

Če pa vas zanima kovinska omara, ki služi varovanju in zaščiti pred nepooblaščenimi osebami, pa si preberite naš članek na to temo.

V isti kategoriji:

admin

Next Post

Prednosti pri iskanju prostih delovnih mest preko spleta

Thu Sep 1 , 2016
Čeprav mnogi še vedno prisegajo na pošiljanje življenjepisa ali službe preko pošte, je splet sedaj že prevladal v takšni meri, da ga tudi delodajalci veliko bolj uporabljajo pri izbiranju delavcev. Sploh je to hitrejši in enostavnejši način za iskanje, prav tako veliko manj zamuden kot denimo iskanje in brskanje po […]