Kako najti selitveni servis

Selitev je zelo stresna in draga izkušnja zato, če ne sprejmemo previdnostnih ukrepov, se lahko hitro spremeni v nočno moro. Ena izmed najpomembnejših zadev je poiskati dober selitveni servis, ki mu lahko zaupate svoje imetje. Nasvete, kako najti primeren selitveni servis, vam zato ponujamo v nadaljevanju. V prvem koraku se večina najprej usede pred računalnik in začne z iskanjem zadetkov za določena gesla npr. selitveni servis Ljubljana. Toda naj se zdi še tako samoumevno, raziskava po internetu naj ne bo prvi korak pri iskanju selitvenega servisa, zato ta korak odložite za kasneje. Najprej začnite raziskovati lokalno in z osebnim stikom selitvenih servisov v vaši okolici. Nato v roke vzemite telefonski imenik ter kontaktirajte selitvene servise in svojo nepremičninsko agencijo. Pridobite informacije o najmanj treh selitvenih servisih v svoji okolici. Poskušajte najti podjetja, ki se s selitvami ukvarjajo že vrsto let in ne najemajte selitvenih posrednikov. Nato se z izbranimi selitvenimi servisi dogovorite za obisk na domu, da naredijo nekakšno oceno selitve. Vrstni red obiskov naj bo od manj do vam osebno najbolj preferiranih. Če vas kateri od servisov noče obiskati, ga enostavno črtajte s seznama. Pozanimajte se tudi ali selitveni servis sam opravi vsa selitvena opravila ali za določena opravila najema zunanje izvajalce. Dobro jih je tudi obiskati v njihovi pisarni, kakor tudi preveriti njihova selitvena prevozna sredstva in skladišče, tudi zato, da ugotovite ali podjetje resnično samo opravlja selitve. Pri oceni stroškov selitve se pozanimajte kaj natančno cena vključuje in kakšna zavarovanja ponujajo ter za kakšne zneske je zavarovana vaša lastnina v primeru poškodb ali uničenja. Nikoli tudi ne najemajte servisa, ki daje ponudbo temelječo na kubičnih metrih ter ne podpisujte dokumentov, ki vam niso bili v celoti pojasnjeni. Pridobite tudi čim več podatkov o podjetju, kot so polno ime, naslov in kontaktne podatke podjetja, kako dolgo so že v tem poslu, ali imajo licenco za opravljanje storitev ter njihove reference, ki jih lahko tudi kontaktirate. Ko ste opravili vse zgoraj opisano pa je čas za internet, kjer lahko preverite vse pridobljene informacije in dobite še kakšne dodatne. Lotite se iskanja po mestu v katerem se zanimate za selitveni servis. Če se selite v Ljubljani začnite izkati za selitveni servis ljubljana, kar vam bo dalo verjetno prve in najkoristnejše zadetke. Zberite informacije, jih primerjajte s predhodno pridobljenimi na terenu in odločitev koga izbrati bo na dlani. Še en nasvet: če se na selitveni dan pred vašimi vrati pojavi kakšno drugo podjetje, ki je morebiti podizvajalec, in to ni v skladu z dogovorom jih nemudoma odslovite.

Če se selite v Maribor, si preberite članek o tem, zakaj nepremičnine Maribor postajajo zelo iskan niz v spletnih iskalnikih.

V isti kategoriji:

admin

Next Post

Stilsko svetovanje za različne oblike telesa

Tue Apr 7 , 2015
Ko izbirate nov ali izpopolnjujete obstoječi modni stil je zelo pomembno tudi, da upoštevate obliko vašega telesa, ki je eden izmed temeljev za stilsko svetovanje. V osnovi oblike teles delimo na pet skupin: jabolka, hruška, jagoda, peščena ura in pravokotnik. Oblika jabolke pomeni, da imate težave z odvečnimi oblinami predvsem okoli pasu. […]