Posebnosti robotskih kosilnic

Robotske kosilnice so najtišje delujoče kosilnice. Robotska kosilnica, ki ne potrebuje vzdrževanja ali pa zelo malo, je udoben in natančen kos opreme, ki lahko brez napora pokosi trato na katerem koli terenu in brez potrebe po popravljanju nenatančno pokošenih mest. Inteligentna kosilnica ne zahteva predhodnega programiranja, po košnji se samodejno vrne na polnilno postajo, ima nastavljivo višino košnje trave na različnih nivojih, samodejno polnjenje baterije in senzorje za dež, nagib, trčenje in dviganje. 

Robotska kosilnica, ki ne potrebuje vzdrževanja ali pa zelo malo, je udoben in natančen kos opreme, ki lahko brez napora pokosi trato na katerem koli terenu in brez potrebe po popravljanju nenatančno pokošenih mest.

Brezkrtačni motor zagotavlja daljšo življenjsko dobo naprave, zahvaljujoč kateri nam lahko služi leta, napajalni sistem brez vzdrževanja pa zagotavlja brezhibno delovanje. Kosilnica se vrti v dveh smereh. Roboti za košnjo so zasnovani za košnjo trate velikosti od 200 do 30.000 m22 . Delujejo tako tiho, da lahko kosijo trato ponoči ali ko so ljudje zunaj na vrtu, ne da bi motili spanje ali pogovor.

Travo kosi na območju, ki ga je predhodno določila omejevalna žica. Stroj ima senzor za trčenje, zahvaljujoč kateremu se zlahka izogne ​​oviram ali se umakne v primeru trka z oviro. Opremljena je tudi s senzorjem za dež, senzorjem naklona in senzorjem dviga, ki izklopi nože kosilnice.  Zahvaljujoč patentirani tehnologiji košnje AIA lahko robotska kosilnica z lahkoto obvlada ozke prehode. Napajalni sistem temelji na bateriji, ki ne potrebuje vzdrževanja, brez spominskega učinka z največjo napetostjo 28V / 2,9Ah Li-Ion, pogon pa zagotavljata 2 brezkrtačna kolesna motorja.

100 % varnost zahvaljujoč senzorjem, košnja je varna tudi, ko so v bližini otroci ali živali. Varnostni senzor bo takoj ustavil rezilo, če kosilnico med delovanjem dvignete s tal. Kosilni nož se nahaja na sredini stroja, stran od zunanjih robov stroja. Senzor za dež pa poskrbi, da se kosilnica vrne na polnilno postajo. Ko je košnja končana, kosilnice ni treba ročno vračati na polnilno postajo. Samodejni povratek usmeri kosilnico na postajo po košnji in ko pade baterija.


Robotsko kosilnico lahko upravljate s pametnim telefonom, ki ga povezuje z omrežjem Wi-Fi. Oprema ne zahteva programiranja – samo pritisnite gumb za začetek košnje. Daljinsko vodene kosilnice za košnjo pobočij lahko upravljate tudi z razdalje 300m, kar daje odlično priložnost za košnjo na različnih nenavadnih in težko dostopnih mestih. Velika možnost košnje na strmih pobočjih je primerna za košnjo npr. jarkov in zelo neravnih terenov, stabilno in široko podvozje pa zagotavlja stabilnost in natančnost košnje.

Kosilnice se ne starajo tako hitro. Če želite individualno nastaviti urnik košnje ali spremeniti katere koli parametre, je zelo preprosto, zagotovo lahko brez priročnika.

V isti kategoriji:

admin

Next Post

Printanje majic za promocijska darila

Wed Jan 5 , 2022
Poslikava oblačil je bila že od nekdaj popularen način za oglaševanje. Skozi čas pa so v ospredje prišle tehnologije, kot je televizija, internet ipd. Dandanes se v vsej poplavi reklam vedno več podjetij odloča za printanje majic z logotipi in številnimi vzorci ter dizajni. Velika prednost majic je tudi ta, […]