Stajice

Kaj so stajice? Če poskušamo razvozlati takoj samo besedo, nam mogoče ne bo takoj jasno, ampak je verjento stajica izraz, katerega smo slišali že vsi. Mogoče smo jo tudi imeli doma ali pa razmišljamo o nakupu te, če naš doma krasijo majhni otročki, ki potrebujejo skrb in varnost. Čeprav so otroci v domačem okolju in imamo občutek, da se jim ne more pripetiti nič hudega, pa ni nujno, da je tako, kajti vsak rob, kotiček in vsaka ovira na poti predstavlja zanj nevarnost, da pade, itd. In vse igrače po tleh. Le zakaj si ne bi omislili rešitve, ki bi pomagala našemu dojenčku, da ima vse na kupu, nam pa da ni potrebno nenehno pospravljati vseh igrač, ki so že povsod po stanovanju. Povrhu vsega, pa da imajo kotiček, v katerem so varni in se lahko nemoteno igrajo. In smo tudi starši mirni, ker vemo, da naš otrok ne more in ne želi zapustiti tega varnega zavetja. Tako mu vse to omogoča prav stajica, ki je tako praktična in uporabna, čeprav se nam je mogoče nekoč zdelo obratno, da je nepotrebna. Pa vendar, ko jo imamo enkrat doma, prepoznamo prednosti, katere nam nudi.

Naši malčki so radovedni, zahajajo v vsak kotiček stanovanja in pri tem se ne ozirajo na ovire na poti. Razmetavajo igrače povsod in seveda jim tega ne moremo zameriti. Najbolj nas pa seveda skrbi, da se ne bi med igro poškodovali, zato iščemo rešitve, ki bi bile enako dobre zanj kot tudi za nas kot starše. Odgovor so stajice, zaradi katerih bo otrok v svojem mirnem kotičku zabavno preživljal čas, obkrožen z najljubšimi igračami in bo popolnoma varen.

Res je, da imamo sedaj na voljo kar nekaj otroške opreme, za katero smo zelo hvaležni, da obstaja, saj nam lahko v popolnosti reši marsikateri problem, sploh kar se tiče varnosti naših najmlajših.

V isti kategoriji:

admin

Next Post

Prednosti in slabosti tabličnih računalnikov

Mon Nov 20 , 2017
Pred kratkim sem se udeležila pomembnega sestanka v okviru nekega evropskega projekta, v katerem sodeluje naše podjetje. Prišla sem na sestanek, ki se ga je udeležilo približno 15 tujih in domačih partnerjev na projektu. Približno polovica nas je bila iz skupne bivše države, torej Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina in […]