Različne vrste stolov za kampiranje

Pri kampiranju potrebujete kar nekaj opreme, ki pa mora biti v prvi vrsti dovolj kakovostna, da lahko zdrži tudi težje vremenske in druge zunanje vplive. Pomemben del kamping opreme pa je tudi kamping pohištvo, ki vključuje kamp mize, kamp omare, kamp stole, ležalnike in postelje, obešalnike in WC ter toaletne pripomočke. 

Kamp stoli morajo poleg ostalega pohištva za kampiranje biti dovolj udobni in prijetni, ker na njih presedite kar nekaj časa. Taka vrsta stolov pa se deli še na številne podkategorije, kot so kamp stoli z naslonom, režiserski stoli, stoli za na plažo, trinožni ter majhni stoli, zložljivi stoli in nenazadnje tudi preklopni stoli. Med vsemi vrstami stolov je morda preklopni stol med najbolj priljubljenimi, saj je izjemno priročen, uporaben in praktičen.

Preklopni stol za kampiranje 

Preklopni stol za kampiranje se ponaša s številnimi prednostmi. V prvi vrsti je taka vrsta kamp stola priljubljena tudi zato, ker ga lahko nastavljate v najrazličnejše pozicije. Na njem lahko posledično sedite, ležite ali pa nekaj vmes. 

Preklopni stol za kampiranje se ponaša s številnimi prednostmi
Preklopni stol za kampiranje Bula

Vrhunski preklopni stol v številnih različicah boste lahko našli v specializiranih trgovinah s kamp opremo. Pri nas je kar nekaj takih trgovin, njihovi lastniki pa svojo ponudbo predstavljajo tudi v spletnih trgovinah. Med najbolj priljubljenimi je zagotovo spletna trgovina camp-ing.hr. V njej boste lahko našli celotno kamping opremo številnih vrhunskih proizvajalcev po zelo dostopnih cenah. 

Še ostala kamping oprema 

Čeprav je preklopni stol skorajda nepogrešljivi del opreme za kampiranje, pa je pomembno tudi, da imamo v času kampiranja pri roki še druge pomembne kose pohištva. Pri tem imamo v mislih tudi kamp mize, kamp omare, ležalnike in postelje, WC in toaletne potrebščine.

V spletni trgovini pa boste lahko izbirali tudi med izdelki, ki so povezani z elektriko in vašim avtom, prikolico ali avtodomom. Najbolje bo, da kar sami vstopite v trgovino in si ogledate prav vse izdelke, ki pa jih ni malo. 

Med številnimi kosi vas bo zagotovo zamikal nakup katerega med njimi. Morda kampirate že kar nekaj let in v zadnjem času ste opazili, da je določena oprema že kar zastarela, zato je skrajni čas, da si kupite novo. Tudi zato bo vaš dopust še bolj kakovosten. 

V isti kategoriji:

admin

Next Post

Gumijaste preproge za BMW, ki močno olajšajo čiščenje

Tue Sep 17 , 2019
Skrb za urejeno in čisto notranjost avtomobila je vse prej kot preprosta naloga. Pogosto se na primer zgodi, da se spozabimo in v vozilo stopimo z obutvijo, ki se je je oprijela zunanja umazanija – od peska in prašnih delcev pa do blata. Posledično je potrebno pogostejše čiščenje, v skrajnem […]