Ryobi RYi2200: cenejši kot Honda inverter agregat

Naša ocena agregata ponuja kratek povzetek, preden odgovori na nekaj kočljivih vprašanj.
Ryobi RYi2200 inverter agregat, barva: siva w320
Prenosni inverter generator Ryobi RYi2200 lahko za nekaj ur zagotavlja 1800 delovnih vatov in 2200 začetnih vatov za nekaj sekund.

Agregat Ryobi RYi2200 ima vgrajen pretvornik, ki zagotavlja stabilno elektriko za občutljivo elektroniko, kot so televizorji ali tablični računalniki. Na voljo sta dve 120-voltni in ena 12-voltna vtičnica. Lahko celo povežete dva generatorja Ryobi RYi2200 skupaj z kompletom za dvojno moč.

Ima dva ročaja za nošenje in nakladanje. Njegova dva kolesa in raztegljiva ročka sta zelo priročna funkcija. Agregat lahko vlečete za sabo, kot kos težke prtljage.

Ryobi RYi2200 inverter agregat, barva: zelena w320

Agregat Ryobi ima 4-taktni bencinski motor z avtomatsko tehnologijo mirovanja. Sistem samodejnega mirovanja lahko zmanjša porabo goriva in raven hrupa, ko je vklopljen. Vendar pa je morda bolje, da izključite samodejno mirovanje, če želite napajati majhno klimatsko napravo, krožno žago ali mikrovalovno pečico. Tako motorju ni treba povečevati vrtljajev, da bi zadostil potrebi po dodatni energiji.

Dolgoročno njegov motor žal ni tako zanesljiv kot motor Honde ali Yamahe. Prav tako je za nekaj decibelov glasnejši od dražjih inverter agregatov. Ryobi RYi2200 ima raven hrupa približno 63 decibelov.
Ryobi RYi2200 je agregat primerne velikosti za kampiranje, vendar ni dovolj močan za velika vozila za rekreacijo. Ko smo ravno pri kampiranju. Poleg agregata potrebujemo še preklopni stol za kampiranje, ter ostale pripomočke za kampiranje.

Najboljša stvar pri agregatu je njegova dostopna cena. Prenosni inverter agregat Ryobi RYi2200 je cenejši kot Hondin and Yamahin 2000-vatni agregat.

Kakšna je razlika med zelenimi in sivimi Ryobi agregati?

Med agregati ni mehanskih razlik. Edina razlika je barva (in včasih cena). Številka modela zelenega agregata Ryobi agregata je RYI2200, medtem ko je številka modela sivega agregata Ryobi RYI2200G.

V isti kategoriji:

admin

Next Post

Husqvarna 445: Ali je to vaša naslednja motorna žaga?

Thu Jan 10 , 2019
Bencinska motorna žaga Husqvarna 445, 45cm, 46,7cc, z dvotaktnim pogonom. Husqvarna izdeluje motorne žage za vse vrste uporabnikov – strokovnjake, ki vsak dan uporabljajo svoja orodja, lastnike večjih parcel, ki morajo pogosto posekati mrtva in živa drevesa, ter tudi občasne uporabnike, ki bo morda nekajkrat na leto moral obrezati ali […]