GPS za motoriste

Na spletni strani Wayteq.si si je na voljo odlična GPS navigacija za motoriste, ki se radi tudi na izlet v neznano odpravijo brez skrbi. Trenutno najboljša izbira v ta namen je GPS naprava Wayteq xRIDER, ki ni le zelo kakovostna, ampak tudi izdelana tako, da je popolnoma prilagojena za uporabo na motorju. To je zagotovo njena velika prednost, zaradi katere jo boste še raje uporabljali, seveda pa jo brez težav lahko uporabljate ne le na motorju, ampak tudi v avtu. Preberite si več o njej in izvedite, zakaj se jo splača kupiti!

Z GPS-om gre lažje

Dobra navigacija zelo olajša pot in jo naredi veliko bolj prijetno, ne glede na to, katero prevozno sredstvo uporabljate. Vsekakor pa je med vožnjo z motorjem koncentracija še toliko bolj pomembna, kar še posebej velja takrat, ko so v igri velike hitrosti. Zato mora navigacija nuditi čim bolj enostavno uporabo, predvsem pa vas ukvarjanje z njo ne sme motiti med vožnjo. Naprava za navigacijo je torej namenjena temu, da vam olajša vožnjo, ne pa še bolj oteži, kot to včasih velja za kakšne nizkocenovne naprave, ki so morda videti čisto solidno, med uporabo pa se izkaže, da imajo takšne in drugačne napake.

Najboljša navigacija za motoriste

Wayteq xRIDER je oblikovan tako, da vam bo olajšal vožnjo in navigacijo. Naprava je izdelana posebej za motoriste, med katerimi je prav zaradi tega tudi zelo priljubljena. S takšno navigacijo vam ne bo treba več razmišljati o tem, kam morate zaviti in koliko časa je še do naslednjega križišča, kjer vas čaka usmerjevalna tabla. Torej se vam bo uspelo izgubite le, če boste to izrecno hoteli. 🙂

 

Naj vam na hitro predstavimo le deset najpomembnejših lastnosti, ki odlikujejo to odlično GPS napravo za navigacijo, ki jo brez težav lahko uporabljate tudi v dežju. Njena vsestranska uporabnost vas bo vsekakor navdušila, prav tako pa vas lahko v nakup prepričajo tudi njene naslednje lastnosti oziroma prednosti:

  1. Izredna vodoodpornost
  2. Trpežno ohišje
  3. Visoka svetilnost
  4. Bluetooth povezava
  5. Poslušanje navigacije preko zvočnikov v čeladi
  6. Odličen procesor najboljše kvalitete
  7. Enostavno polnjenje tudi med vožnjo
  8. Možnost poslušanja glasbe ali radia
  9. Majhnost in priročnost
  10. Možna montaža tudi v avto ali kam drugam

Motoristične rokavice odlično zaščitijo roke pred vsemi nepotrebnimi poškodbami. Preberi več …

V isti kategoriji:

admin

Next Post

Izberite otroška svetila, ki se ujemajo z opremo

Mon Jul 10 , 2017
Pri izbiri osvetljave otroške sobe morate razmišljati tudi dolgoročno. Izberite takšno osvetlitev, ki je namenjena otrokom različne starosti. Na ta način ne boste prepogosto menjali luči. Tako, kot ste prepustili izbiro opreme vašemu najmlajšemu, mu morate dovoliti, da sodeluje tudi pri izbiri luči. Upoštevajte otrokov okus in njegove želje. Vsekakor […]