Poceni nosilci za smuči

V zimskem času ni lepšega kot oditi na smučanje in takrat vam bodo prav prišli nosilci za smuči – sedaj je čas za nakup!

Pri izbiri je zelo pomembno predvsem, za koliko parov smuči so namenjeni nosilci, ter tudi to, kako poteka montaža. Slednja mora biti čim bolj enostavna in preprosta, hkrati pa vam ne sme vzeti preveč časa.

Kakšne nosilce izbrati?

Zagotovo je pomemben dejavnik tudi ključavnica, ki je nujen del opreme, saj se vam tako ne bo treba bati, da vam smuči iz strehe avtomobila ukradejo, ko boste avto kje parkirali. Da boste ob nakupu in uporabi nosilcev še bolj brez skrbi, pa bo poskrbela garancija.

Nekateri nosilci za smuči so namenjeni za dva para smuči, nekateri pa kar za 4. Prav tako lahko na njih prevažate tudi snowboard, če raje kot smučate morda deskate na snegu. Najbolj klasični so tisti nosilci, ki se pritrdijo na strešne nosilce, medtem ko se v zadnjem času na trgu pojavljajo tudi nosilci, ki omogočajo pritrditev na drugačne načine – recimo z magnetom.

Varno na cesti

Poleg vsega naštetega pa je treba omeniti tudi, da ima marsikateri voznik strah pred nosilci za smuči, saj po njegovem prepričanju pri veliki hitrosti lahko odletijo iz strehe. Ta strah je odveč, če izberete nosilce, ki so A testirani, saj takšnim lahko zaupate 100 %! Hkrati se tudi proizvajalci vedno bolj zavedajo tega strahu, zato iščejo nove rešitve za pritrditev na streho – nekatere med njimi so tako inovativne, da za namestitev ne boste potrebovali prav nobenega posebnega orodja!

Pred nakup se vsekakor prepričajte, ali so izbrani nosilci primerni za vaš avtomobil, da kasneje ne bo kakšnih težav, nato pa dobro preberite navodila za namestitev. Slednja je sicer zelo preprosta, saj je predvsem pomembno, da sledite navodilom. Pred samo namestitvijo pa dobro očistite streho vašega avta, saj bo tako montaža še uspešnejša!

Pred nakupom preverite še, do kakšne hitrosti so nosilci testirani in kakšna je njihova nosilnost, seveda pa ne pozabite pogledati tudi cene. Čeprav so kvalitetni nosilci lahko kar dragi, pa jih boste na spletu dobili ceneje. Poglejte si ponudbo in si privoščite nosilce, ki bodo vašo smuko naredili še prijetnejšo!

Da pa bo vaša vožnja v snegu potekala varno uporabite avtomobilske verige.

V isti kategoriji:

admin

Next Post

Zakaj kartuše

Sun Dec 25 , 2016
Vsak »zakaj« ima tudi svoj odgovor. Mogoče se nam bo kateri kdaj zdel nesmiseln, pa vendar bo verjetno pravilen, če nam odgovori na vprašanje nekdo, ki je strokovnjak. In, če se sedaj vprašamo, zakaj kartuše? Zakaj bi jih nekdo izdeloval in kasneje prodajal? Zakaj bi jih sploh potrebovali? Če se […]
Kartuše