Tipski avto tepihi za naše vozilo

Urejen izgled našega avtomobila se vedno prične v notranjosti. Tipski avto tepihi so najlažji način, da to tudi dosežemo. Dodajo nam urejen izgled in občutek prestiža, ki ga vsak izmed nas zelo ceni. Tako se bomo tudi bolje počutili med vožnjo. Obenem pa bo naše vozilo ohranjalo višjo estetsko vrednost tudi v prihodnosti. V tem članku si bomo ogledali, zakaj je uporaba avto tepihov ključ do urejene kabine v našem vozilu.

Popolno prilagajanje našemu vozilu

Ko bomo izbirali tepih za naš avtomobil, bomo opazili, da se vedno izpostavljati dve vrsti.

Tipski avto tepihi

Tako poznamo:

 • Tipski avto tepihi

  Narejeni, da se popolnoma prilagajajo našemu vozilu. Izdelani so po načrtih našega specifičnega vozila, zato se popolnoma prilagajajo voznikovemu, sovoznikovemu ter zadnjem delu.

 • Univerzalni tepihi za avto

  Lahko jih uporabimo v različnih vozilih, vendar se dostikrat zgodi, da se ne prilagajajo dobro. Tako je možno, da jih bomo morali rezati ali drugače prilagoditi, da se bodo bolje prilegali.

Če želimo največjo zaščito pred umazanijo in izrabo originalnega tepiha v avtu, priporočamo tipski avto tepih. Univerzalni so tudi dobra izbira, vendar ne moramo zagotoviti, da se bodo enako dobro prekrili delovno površino v avtu.

Ohranjajmo kabino čisto in brez prahu

Največ umazanije prinesemo v naš avtomobil z obutvijo, saj se tako v notranjost prenese razna nesnaga, ki nam lahko poškoduje preprogo. Poznamo različne tipske avto tepihe, vendar imajo vsi enako nalogo, da zaščitijo našo preprogo pred poškodbami.

Tako se lahko ubranimo vlage, peska, kamenčkov, in druge umazanije pri vsakodnevni uporabi našega avtomobila.

Vzdržljiva zaščita 

Tipski avto tepihi so znani po svoji izjemni vzdržljivosti. Res pa je, da niso vsi narejeni iz istega materiala. Najbolj pogosti avtomobilski tepihi so:

 • Gumijasti

  Guma je odporen material, ki ima dober oprijem. Nudi nam zaščito pred vso umazanijo kot tudi vlago. Poleg tega se gumo brez težav opere, kar naredi tak tepih izjemno preprost za vzdrževanje.

 • Tekstilni

  Tekstilni tepihi izgledajo izredno lepo. Dodajo nam urejen izgled avtomobila in se popolnoma zlijejo z okolico v našem avtomobilu. Velikokrat so različnih barv in imajo gumijast obroč, ki je narejen, da ujame umazanijo. Tekstilne preproge za avto nam nudijo osnovno zaščito pred vlago in drugo umazanijo. Primerni so za mestne avtomobile.

 • Vinilni

  Če zahtevamo najboljšo zaščito, potem so vinilni tepihi za avto odlična izbira. Primerni so za industrijska in terenske vozila.

Tipske avto tepihe najbolj priporočamo, če želimo, da se popolno prilegajo našemu vozilu. Odlično izbiro bomo našli na spletni strani www.withcar.hu, kjer imajo ogromno avtomobilske opreme kakovostnih proizvajalcev na zalogi.

Gumijaste preproge za BMW, ki močno olajšajo čiščenje. Gumijaste preproge za avto so odlična izbira za uporabnike, ki vnesejo v vozilo pogosto velike količine umazanije kot je blato ali pesek. Preberi več …

V isti kategoriji:

admin

Next Post

Nakup sedežne garniture

Thu Jul 18 , 2019
Nakup novega pohištva je lahko dokaj velik izziv. To je še posebej uvidevno pri nakupu sedežne garniture oziroma zofe, saj mora biti udobna ter funkcionalna. Obenem pa se mora skladati z videzom drugih elementov v naši sobi. Če potrebujemo novo zofo, potem morda potrebujem malo pomoči, da izberemo tako, ki […]
Sedežne garniture z najboljšim razmerjem pri ceni in kvaliteti