Poganjalec nasproti video igrici

Starši se pogosto pritožujejo, da otroke danes zanimajo samo video igrice oziroma računalniške igrice. Že od malega gledajo televizijo, ko zlezejo iz plenic, pa že želijo svoj mobilni telefon ali računalniško tablico – samo zato, da se lahko kratkočasijo z igricami. In ker jim starši vse te želje uresničijo (bodisi zato, da imajo mir, bodisi zaradi tega, da otrok nima manj kot njegovi prijatelji), se nad tem pravzaprav ne bi smeli pritoževati.

Kaj pa je alternativa? Igrače in igrala, ki otroka spodbujajo k raziskovanju narave in gibanju! Če želite, da bo vaš otrok užival v gibanju in igri v naravi, mu raje takoj, ko shodi, kupite poganjalec, torej tisto kolo brez pedalov, s katerim bo zagotovo veselo dirjal po domačem dvorišču in raziskoval svet. Gotovo se vam ne bo treba razburjati, da otrok noče ven in zgolj igra igrice – in če bodo tako ravnali tudi drugi starši, bo problem hitro rešen.

V isti kategoriji:

admin

Next Post

Recept za pasulj

Fri Jul 12 , 2013
Pasulj recept za pripravo odlične jedi na žlico Pasulj je jed na žlico, ki je oboževana širom Slovenije. Pripravljajo jo tako v planinskih kočah, kot tudi najbolj prefinjenih restavracijah. Omejite v za pripravo slastnega pasulja ni. Sestavine, ki jih potrebujete za kuhanje pasulja so: 50 do 75 dag fižola, tetovca […]

You May Like