Razdalje med mesti

Razdalje med mesti ni smiselno izračunati samo takrat, ko se odpravljate na pot z avtom, ampak so tudi odličen pripomoček za vse tiste, ki ste veliki športni navdušenci in radi bližnje kraje spoznavate s kolesom. Ob pravilnem izračunu razdalje med mesti se boste lahko tudi veliko bolje organizirali in pripravili na prihajajočo pustolovščino.

Odprite stran razdalje24.si in vpišite začetno in končno destinacijo in ko boste potrdili izbiro, vam bo stran podala natančen rezultat, ki bo vam bo povedal, kakšne so razdalje med mesti, ki ste si jih izbrali. Spletna stran podaja samo rezultate za Evropo, a verjetno bo to za začetek čisto v redu, saj močno dvomimo, da se boste podali na kolesarsko avanturo v New York in Indijo. Ali pač?

Da bi si sami pri sebi čim bolje izračunali čas, ki ga boste porabili za kolesarjenje, potem tudi preučite pot in teren. Vas na poti čaka veliko klančin ali je teren položen? So ceste varne za kolesarko vožnjo ali se boste morali nenehno umikati prometu na cesti? Vse to lahko namreč vpliva na vaš končni čas vožnje, poleg seveda vaše fizične pripravljenosti.

Če ste z vašo fizično kondicijo na vrhuncu, potem so razdalje med mesti zadnja stvar, na katero pomislite, ko se odpravljate na kolesarski izlet. Če pa ste se s kolesarjenjem začeli ukvarjati komaj pred kratki, potem se morate pred vsakim večjim podvigom natančno pozanimati o poti, ki je pred vami, saj si ne želite izbrati preveč zahtevnih podvigov, po katerih se vam bo kolesarjenje popolnoma zamerilo ali pa se boste fizično tako izčrpali, da ne bo nič iz vas še naslednjih 7 dni. Začnite počasi in postopoma in sčasoma se vam bo obrestovalo, pridobivali boste na kondiciji in vedno bolj boste vzdržljivi. Ko boste enkrat prišli do te točke, bodo tudi razdalje med mesti vaša zadnja briga!

 

V isti kategoriji:

admin

Next Post

Hitra pošta vedno prav pride

Tue Sep 16 , 2014
Čas teče vedno hitreje, zato je hitra pošta vedno bolj zaželena med uporabniki prenosa poštnih pošiljk. Danes ni pomembna samo zanesljivost, cena in sledljivost pošiljke, ampak postaja vedno bolj pomembna tudi hitrost dostave. Hitra pošta, ki bo dostavila pošiljko na dom v najkrajšem možnem času, je prava rešitev, da bomo […]