Senčniki za vaš avto

Na pragu poletja se navadno spomnimo, da so senčniki nekaj, kar smo spet pozabili kupiti in kar bi naš avto nujno potreboval, saj je v njem neznosno vroče takoj, ko izza oblakov spet posijejo sončni žarki. Ogromno voznikom med vožnjo nagajajo prav sončni žarki, ki lahko skozi steklo močno segrejejo vozilo, zato vožnja postane precej neprijetna. Do segrevanja pride tako takrat, ko avto parkiran stoji na mestu, kot tudi sicer, med samo vožnjo. Pred tem pa se je najbolje zaščititi s kakovostnimi avtomobilskimi senčniki, ki poskrbijo za bolj udobno vožnjo.

Tipski senčniki so najboljša izbira

Za razliko od običajnih senčnikov, ki jih lahko kupite na vsaki bencinski črpalki, imajo tipski senčniki to dobro lastnost, da zatemnijo celotno okensko odprtino vašega avtomobila. Običajni senčniki so namreč navadno kvadratne oziroma drugačne oblike kot samo avtomobilsko steklo, zato ga ne zatemnijo povsem, v avto pa še vedno pronica svetloba, z njo pa tudi toplota.

Tipski avtomobilski senčniki okna vašega avtomobila zatemnijo veliko bolje ter s tem preprečijo tudi preveliko segrevanje notranjosti avta, zato bo vožnja bolj prijetna. To je še posebej pomembno, če se odpravljate na dolgo vožnjo, če se odpravljate na vožnjo v dnevih, ko močno sije sonce ali je zelo vroče, oziroma če v avtu prevažate tudi potnike, ki so občutljivi na močno vročino – pa naj si bodo to starejši, bolni, majhni otroci, dojenčki ali pač domači ljubljenčki – za vse bo vožnja bolj udobna, če bodo avtomobilska stekla zatemnjena in zavarovana pred sončnimi in UV žarki. Tako kot se lahko pred sončnimi žarki zaščitimo s senčniki za avto, pa lahko vozilo od znotraj zaščitijo avtomobilske preproge.

Tako kot namestitev vseh drugih vrst senčnikov se tudi tipski senčniki za avtomobil namestijo popolnoma enostavno, s posebnimi čepi za pritrditev na avtomobilsko steklo, ki poskrbijo, da ostanejo na svojem mestu, dokler jih ne želite sneti. Namestite jih lahko na vsa stekla vašega avtomobila razen prednjega – torej na stranske šipe in zadnje vetrobransko steklo, oblikovani pa so tako, da se odlično prilegajo in so tako zares učinkoviti.

Kje kupiti senčnike?

Withcar.si ima veliko ponudbo dodatkov za avtomobile, med katerimi se najdejo tudi tipski senčniki. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate, za katere znamke in modele avtomobilov, so takšni senčniki na voljo ter tako izberete tiste, ki jih potrebujete.

V isti kategoriji:

admin

Next Post

Vgradna omara – možnost za popoln izkoristek prostora

Tue Aug 30 , 2016
Verjetno se strinjate, da je ne glede na velikost stanovanja, prostora vedno premalo. To še posebej velja v primerih, da želimo imeti svoje stvari pospravljene in urejene, tako, da jih hitro najdemo in ne kvarijo podobe stanovanja. Za dobro organizacijo je vsekakor pomembno, da imamo primerno omaro. Ker pa ima […]