Cena izdelave spletne trgovine

Cenovni rangi za izdelavo spletne trgovine so res zelo široki in lahko se zdi težko razumeti razliko med spletno trgovino za 1000 € in tisto za 5000 €. Vendar pa lahko razlika v vsebini in kakovosti med njima pomeni tudi razliko med uspehom in propadom vašega spletnega poslovanja. Zato je pomembno, da pozorno spremljate, kaj vse ponuja ponudnik, ki ga izberete za izdelavo spletne trgovine, in kakšne stroške lahko pričakujete v prihodnosti. Prav tako je pomembno vedeti, kakšen proračun dejansko potrebujete za profesionalno in uspešno spletno trgovino.

Če se odločate za izdelavo spletne trgovine, morate v prvi vrsti razmisliti o tem, kakšne so vaše potrebe in želje.

Izdelava spletne trgovine za 5000 € običajno traja od 20 do 30 dni in zahteva delo projektnega vodje, oblikovalcev, programerjev, urednikov in piscev vsebin. Najpomembnejše pri izdelavi kvalitetne spletne trgovine je dobro načrtovanje uporabniške izkušnje in zagotavljanje hitrega, preglednega in enostavnega nakupnega procesa.

Začetek izdelave spletne trgovine se začne z zbiranjem informacij o naročniku, produktih, ki jih boste prodajali in ciljni stranki. S tem lahko pripravimo spletno trgovino, ki bo uspešno prodajala, in ugotovimo, katere kategorije in produkte želimo izpostaviti, katere izdelke pričakujemo največ povpraševanja in zakaj, ter katere so razlogi, zaradi katerih bo ciljna stranka produkt tudi kupila.

Nato se izriše žični okvir spletne trgovine, iz katerega grafični oblikovalec izriše dizajn spletne strani, vključno s prvo vstopno stranjo, kategorijskimi stranmi, produktnimi stranmi, košarico in zaključkom nakupa. Dizajn se pregleda na internem sestanku in se po potrebi sprejmejo popravki in izboljšave. Nato dizajn pregleda še naročnik, da se zagotovi, da se ujema z njegovo vizijo.

Izdelava spletne trgovine za 1000 €

Cenovni rang spletnih trgovin se začne pri 1000 € in se lahko dvigne tudi do 5000 € in več. Pri izdelavi spletne trgovine za 1000 € gre za hitrejše in cenovno ugodnejše rešitve, ki pa se v večini primerov ne morejo primerjati s profesionalnimi spletnimi trgovinami v višjem cenovnem rangu.

Izdelava spletne trgovine za 1000 € je lahko primerna za podjetja, ki želijo predvsem preizkušati spletno poslovanje, nimajo zahtevnejših potreb po prodajnem procesu in želijo predvsem preprosto spletno stran, na kateri bodo lahko objavljali informacije o svojih izdelkih.

Če izdelavo spletne trgovine za 1000 € primerjamo z izdelavo spletne trgovine za 5000 €, je očitno, da je cena nižja, a hkrati tudi vsebinska razlika velika. Spletne trgovine za 1000 € so navadno manj profesionalne, ni tako dobro načrtovana uporabniška izkušnja in nakupni proces, pogosto pa so tudi slabo optimizirane za Google.

Izdelava spletne trgovine za 1000 € je lahko primerna za podjetja, ki želijo preizkusiti spletno poslovanje, vendar pa se morajo zavedati, da jim bo po verjetno kratkem času potrebno trgovino prenovo ali celo preurediti.

V isti kategoriji:

admin

Next Post

S strateškimi oglasi v Googlu lahko dosežete vaše stranke

Tue Jan 10 , 2023
Google oglaševanje je odličen način, da potencialne stranke opazijo vaše spletno mesto. S strateškimi oglasi v Googlu lahko dosežete ljudi, ki iščejo vašo ponudbo. V isti kategoriji: Proces izdelave spletne strani S strateškimi oglasi v Googlu lahko dosežete vaše stranke Izdelava spletne trgovine – vaša pot do spletnega uspeha Prednosti […]