Promocijska darila v treh različnih segmentih

Izvirna in uporabna promocijska darila pomagajo podjetjem razviti boljši odnos s poslovnimi partnerji in kupci. Prav tako pa so ti predmeti tudi cenovno ugodni in zato predstavljajo odlično marketinško orodje za doseganje čim večjega števila ljudi. 

Trženjski materiali so odlično sredstvo za širjenje blagovne znamke podjetja, saj je mogoče na personalizirana darila natisniti, izvesti ali vgravirati različna reklamna sporočila, logotipe in druge sporočila, ki predstavljajo blagovno znamko podjetja. V nadaljevanju predstavljamo tri najbolj priljubljene segmente predmetov, ki jih podjetja podarjajo svojim odjemalcem. 

Segment daril za uporabo v pisarnah 

Promocijska darila za pisarno so zelo uporabna, še posebej, če jih podjetje podari svojim poslovnih partnerjem. Njihovi zaposleni bodo pri vsakodnevnih delovnih nalogah zagotovo uporabljali pisarniške pripomočke, ob tem pa jih bo vgraviran ali natisnjen logotip na predmetih spominjal na blagovno znamko podjetja. Zaposleni v pisarnah zato vedno potrebujejo predmete, kot so: 

  • Kemični svinčniki, navadna pisala, flomastri in označevalci besedil 
  • Zvezki, beležnice, notesniki, risalni seti, pisalni blokci in konferenčne mape 
  • Kalkulatorji, namizne ure, laserji za predstavitve 

Kakovosten tekstil za udobno nošnjo 

Segment promocijskega tekstila nudi široko izbiro med različnimi kosi oblačil, pri čemer podjetje lahko izbira tudi med različnimi blagovnimi znamkami, materiali, barvami in velikostmi. Na tekstil pa lahko podjetje tudi natisne logotip, pri čemer je veliko teh oblačil namenjeno tudi za delavce znotraj podjetja. Med bolj popularna tekstilna promocijska darila spadajo predvsem zgornji kosi oblačil, kot so:

  • Navadne majice ali majice brez rokavov 
  • Polo majice 
  • Majice z dolgimi rokavi 
  • Puloverji in flis jopice 
  • Softshell jakne 
  • Brezrokavniki 

Preberite naslednji članek: Najbolj koristna darila za rojstni dan

Najpomembneje je, da je darilo kar se da uporabno, čeprav zanj ne bomo odšteli velike vsote denarja. Sicer pa je slednje precej nepomembno. Važneje je, da si pri izbiri rojstnodnevnega darila vzamemo dovolj časa in da je izbrani izdelek obdarovancu pisan na kožo.

Segment daril s poudarkom na tehnologiji  

Tehnologija postaja pomemben del življenja, saj jo uporabljamo na vsakem koraku. Prav zato so se personalizirani pokloni začeli razvijati v smer predmetov s poudarkom na tehnologiji. To so predvsem: 

Specializirani ponudnik promocijskih in poslovnih daril na svoji spletni strani www.habeco.hr nudi tisk in graviranje logotipov in reklamnih sporočil tudi na USB ključe in ostalo tehnično opremo. Tako lahko podjetja podobo USB ključev izdelajo po svoji meri, pri čemer lahko izbirajo med različnimi barvami, pomnilniškimi kapacitetami in darilnimi škatlicami. Mogoče pa je naročiti tudi USB ključe v 3D obliki. 

V isti kategoriji:

admin

Next Post

Lasni podaljški z možnostjo kodranja in ravnanja

Wed Sep 25 , 2019
Številni med vami radi sledite najrazličnejšim novostim na trgu; tudi tistim, ki so povezane z lasmi in njihovimi dodatki. Še posebej je to značilno za ženske. Te namreč zelo rade posegajo po izdelkih, ki njihove lase naredi še bolj privlačne. Številne med njimi se zato odločajo tudi za lasne podaljške, […]