WC školjka Toto MS604114CEFG-01

Tako sistem za splakovanje Double Cyclone kot inovativni »neslišni« tečaji na pokrovu in sedežu pomenita, da ni skoraj nobenega hrupa!

Cena

Pričakujete lahko, da boste za to školjko Toto MS604114CEFG-01 plačali več kot za dvodelni model, toda glede na zgoraj naštete ugodnosti, ima školjka zelo dobro ceno za ta standard.

Če pogledamo dejstvo, da mnogi proizvajalci svoje školjke prodajajo brez pokrova, je to dejansko eden izmed cenejših enodelnih modelov.

Visoka učinkovitost s tehnologijo »Double Cyclon«

Ta model Toto ima sistem splakovanja »Double Cyclon«, ki omogoča hitro odstranitev odpadkov in premaz Sanagloss, ki ohranja školjko čisto in brez bakterij.

Čeprav ima podolgovato skledo, bodo nekateri mogoče ugotovili, da je za njih preveč plitka.

Tudi zaradi visoke višine bodo nekateri dobili občutek, da morajo skočiti na školjko.

Izjemna linija straniščnih školjk podjetja Toto je polna dobrih enot, ki ustrezajo vsem potrebam in proračunom. Od vedno cenovno ugodnih modelov Drakes, ki so stroškovno učinkovite rešitve za osnovna stanovanja, do serij Supreme in Ultimate, ki si prizadevajo za izjemno zmogljivost za višjo ceno, vedno obstaja nekaj za vsakega v podjetju Toto.

Če potrebujete nekaj boljšega od dobrega staromodnega modela Drake, vendar mislite, da je Ultimate malo preveč za vaš proračun, potem bodite brez skrbi, saj Toto ponuja tudi nekaj v srednjem razredu.

Natančneje, vodilni v srednjem razredu je Toto MS604114CEFG-01 Ultramax II, neverjetna straniščna školjka ki ustreza večjim potrebam. Školjka je opremljena z elegantno estetiko, ki se odlično prilega sodobnemu domu, hkrati pa ohranja neverjetno funkcionalnost v razumnem proračunu. Totov vodilni model straniščne školjke bo zagotovo ugodil vsem, ki kupujejo v srednjem razredu.

https://www.youtube.com/watch?v=Ta337wtO-FY

Z inovacijami, zaradi katerih je Toto postal vodilni na področju toaletne tehnologije, je Ultramax II odlična izbira za tiste, ki imajo nekoliko višji proračun.

TOTO MS604114CEFG # 01 Ultramax II je podaljšana enodelna straniščna školjka

Enodelni komplet za lažjo montažo in z univerzalno višino za maksimalno udobje, ki zajema večino odraslih velikosti.

V isti kategoriji:

admin

Next Post

Mnenje o kegeratorju EdgeStar KC2000

Wed Aug 1 , 2018
Ko končate z zvarkom, imate nekaj možnosti glede tega, kaj storiti z njim. Večina ljudi ga bo stekleničila ali uporabila posebno steklenico za transport piva (growler). Toda, če res želite očarati svoje prijatelje in sosede s svojim pivom, preprosto ni nadomestka za kegerator. V isti kategoriji: Glavna značilnost plinskega žara […]