Mnenje o kegeratorju EdgeStar KC2000

Ko končate z zvarkom, imate nekaj možnosti glede tega, kaj storiti z njim. Večina ljudi ga bo stekleničila ali uporabila posebno steklenico za transport piva (growler). Toda, če res želite očarati svoje prijatelje in sosede s svojim pivom, preprosto ni nadomestka za kegerator.

Danes na trgu obstaja veliko cenovno ugodnih kegeratorjev, toda malo jih je znanih ali s tako veliko prodajo kot kegerator KC2000SS EdgeStar. V nadaljevanju bomo podrobneje pregledali ta izdelek in skušali ugotoviti, ali je vreden vsega pompa.

Glavne značilnosti

Prvič, ta kegerator je na voljo v standardni črni barvi ali v črni omarici z vrati iz nerjavečega jekla. Treba je povedati, da vrata iz nerjavečega jekla dodajo pridih elegance in to je model, označen s črkami »SS« (stainless steel) za nerjaveče jeklo, o katerem razpravljamo tukaj.

To pomeni, da vam EdgeStar KC2000SS omogoča izbiro ene ali dveh pip. Vaša odločitev je odvisna od števila gostov, ki jih pričakujete ob kateri koli priložnosti. V njega lahko vstavimo vse standardne 19-litrske kot tudi vse manjše sodčke, obstaja le nekaj izjem (gumiran Miller in Coors).

Danes je prava redkost, da so vse cevi, ročaji, pipe in druga strojna oprema za ta EdgeStar kegerator izdelane v ZDA. Nekateri bodo mišljenja, da je zaradi tega bolj privlačen. Druge bodo pritegnila visokokakovostna kolesca, ki omogočajo lahkotno gibanje tudi pri polni obremenitvi, kot tudi ograjo okrog vrha, ki preprečuje, da bi kozarci pomotoma zdrsnili na tla.

Prav tako je treba povedati, da je vse kegeratorje EdgeStar zelo enostavno postaviti. To je velik plus za zaposlenega domačega pivovarja, ki mora skrbeti za druge stvari, ne pa da pazi ali je pravilo ravnal s tem ali onim delom postavitve kegeratorja.

Kar se tiče cene, vas bo ta izdelek stal približno od $450 do $600, odvisno od tega, kje ga kupite; cena modela z dvema pipama je bolj enakomerna.

V isti kategoriji:

admin

Next Post

Težave v partnerskem odnosu

Tue Sep 25 , 2018
Psihoterapija je zelo učinkovito orodje pri reševanju težav v partnerskem odnosu. Če se vam zdi, da ste se znašli v slepi ulici in da v odnosu ni nič več tako, kot je bilo, dovolite, da vam pomaga psihoterapija! Najbolje je, če se zanjo odločita oba partnerja ter na pot reševanja […]