Savna za dva je lahko prijetno in koristno darilo

Ponudba savna za dva v termah Zreče je edinstvena zaradi možnih številnih dodatnih terapij, ki jih omogoča termalna voda. Termalna voda je bila odkrita v sedemdesetih letih, sledila je izgradnja prvega bazena. Do današnjih dni so se terme oblikovale v posnemanja vredno ponudbo, njena posebnost je tudi bližnje smučišče Rogla. Tako lahko darilo oziroma ponudba savna za dva v zimskem času omogoča smučanje, bordanje, tek na smučeh ter razne druge aktivnosti na snegu. Do smučišča je organiziran prevoz, kar pomeni skrb manj in več uživanja.

V zimskem času ima ponudba savna za dva tudi možnost dodatnega zimskega programa, ki nudi pilinge, obloge ter posladke. Izven zimskega časa je ponudba savna za dva lahko združena z kolesarjenjem, tekom, pohodništvom, nordijsko hojo izleti, adrenalinskimi doživetji ter številnimi drugimi zanimivimi in poučnimi aktivnostmi. Med znamenitosti sodijo sledi štiri tisočletja stare poselitve na Brinjevi gori vinska klet Zlati grič, razvaline Konjiškega gradu, staro mestno jedro Slovenskih Konjic, Žička kartuzija ter številne druge znamenitosti. Aktivnosti so zelo pestre in raznolike, tudi v primeru slabega vremena lahko računamo na možnost zdravega rekreiranja zato namenjenih objektih.

Obstaja pa tudi ponudba savna za dva z dodatkom uživanja v kulinaričnih dobrotah, ki nudi dodatno izkušnjo dobrega in okušanja vrednega. Terme Zreče so zdraviliško športno-rekreacijski center z bogatimi izkušnjami, zato se lahko zaupamo v ponudbo dobrega in zdravega. Jedi so prilagojene sezonskemu času, modernim prehranjevalnim navadam ter po potrebi posebnim željam. K dobri hrani se bodo prilegla odlična štajerska vina ter vina iz drugih vinorodnih dežel Slovenije ter tujih dežel. Pokušina vin je možna tudi v eni največjih in najsodobnejših kleteh v Evropi. Klet Zlati grič ne nudi zgolj odlično vinsko kapljico, obiskovalce razvaja tudi z čudovitimi razgledi.

Savna za dva je priložnost za čudovito doživetje v Savna vasi ter izven nje.

 

V isti kategoriji:

admin

Next Post

Borelija je najpogostejša bolezen, ki jo prenaša okužen klop

Fri May 12 , 2017
Borelija sodi med klopne bolezni. V Sloveniji je borelija daleč najpogostejša kopna bolezen, pred odkritjem je bila velika neznanka. Prve pojave so zabeležili v sedemdesetih letih dvajsetega stoletja na severovzhodu Združenih držav Amerike. Najprej so bolezen poimenovali Lymski artritis, ob ugotavljanju povečanega števila primerov juvenilnega revmatoidnega artritisa pri otrocih iz okolice istoimenskega mesta. […]